View Single Post
Staro 04.12.2009., 23:48   #21
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
hrpa stiropora ne znaci da je nesto zapakirano kako treba. On je super kada se radi o tvornickoj ambalazi gdje imas kostura od stiropora koji drzi predmet u sredini kutije. Trpanje komada istoga oko neke kartice ili proca je dobar nacin da budu unisteni.
A casa na paketu ne znaci da ce tvoj paket nositi na pernatom jastuku nego da si paket osigurao u slucaju da se predmet koji saljes osteti u transportu.

Prodao sam ni sam ne znam koliko stvari sto ovdje sto preko newsa sto preko nekih drugih foruma. Nikada nista nije doslo osteceno, ni predmet ni sam paket. Isto tako nikad nisam primio dobro zapakirani paket koji je bio ostecen, kamoli hardver. Ali kao sto sam rekao bilo je nekih stvari za koje sam i dan danas u cudu kako su zapravo prezivjele put tako lose zapakirane

sto se tice statike Dizel - slobodno zivi u iluziji. Nece ti ubiti procesor ili zvucnu mozda ali memorijski chipovi na grafi ili keksovima kihnu tako lagano od nje da je to smijesno. Znam jer sam zbog samouvjerenosti u par godinama tako ubio nekoliko grafa, srecom sve starih i ne bas vrijednih
greg SE je offline   Reply With Quote