View Single Post
Staro 30.11.2009., 13:29   #310
jasmina1969
Premium
Moj komp

jasmina1969's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Evo mene opet.

Oni su stvarno ili lopine ili nemaju pojma kako se šta radi i kako im funkcionira oprema. Prošli utorak su posložili internet da bi mi telefon postao mrtav. Ima interneta full brzina, nema telefona. I naravno ja opet zvala, opsovala im sve po spisku rekla im da me prestanu zajebavat ....... Došli tehničari (kooperanti) za telefon, promjenili splitter, promjenili ISDN kutiju i radilo sve potpuno tri dana. U subotu opet počela svaki čas diskonekcija i natrag sama konekcija (na zyxelu), na elconu malo pričekam , nema problema stranice se otvore same. Rekoh sama sebi možda je sad stvarno problem u modemu, visti. Probala na komjuteru gdje je XP, ista stvar. Da bi danas spojila Thomsona. Radilo cijelih 45 minuta. Telefon je počeo zvonit sam od sebe, diskonekcija - konekcija, brzina je trenutno 105 KB/sec. I kaj bi vi sad rekli i napravili na to. Da idem dizat tužbu? Hvala bogu poznajem dosta odvjetnika, čak i radim za njih.

Nazvala SzK, odgovor je bio tehničari će pogledati na centrali pa će vam se javiti. Čist me strah, složit će brzinu sa prekidom telefona, najvjerojatnije.

Uglavnom u ovih mjesec dana, prebačena sam na paricu gdje sam navodno sama (nema zagušenja), promjenjen splitter, ISDN priključak, tri različita modema, pa ko tu koga jebe, s oproštenjem. Vani sunčano ne pada kiša, jedino ako je neki oblak kod centrale. Pitala sam tipa na SzK da li se može otkazati usluga preko telefona. Rekao je ne. Ja njemu onda: znači možete produžiti ugovor bez znanja korisnika preko telefona, a raskinuti ugovor se ne može: A on meni: Tako je.
jasmina1969 je offline   Reply With Quote