View Single Post
Staro 27.11.2009., 11:19   #41
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Sad kad ti thedream veli da je kenja jer ima 0.27-millimeter dot pitch
Strašno..

Citiraj:
Autor alen.s Pregled postova
sjecam se kad sam htio prodat svoj 997DF tu na trznici , procjene su bile 200-250 kuna....sta je rekao kolega rađe cu sjedit na njemu....mrcina i danas radi ko sat i dok ne izdahne ne mijenjam ga ! Ako se dobro sijecam tehnikalija dot je 0.20 ( nisam siguran )
Je, 0.20 je. I IMO oštriji je od Flatrona dosta. Sad wolv kaže nije od NF-a. Dotpitch je Dotpitch,tehnologija izrade tube nema nikakve veze s tim, možemo razgovarati o konvergenciji,tj. bojama,kontrastu i slično, ali prvo što ti upadne u oko je ipak zrnata slika i dizajn. Pa nije baš škatulja od monitora,a uz to značajno je plići od ostalih 19tica,pa i famoznog NF-a,ne treba ti 70cm lufta iza,inače ti zid pocrni ili slične nuspojave.

Sad će krenuti drvlje i kamenje pošto je SM poznat po tome da je sredina zaslona oštrija,sa primjetnijim zamućenjem na rubovima, ali iz prve ruke mogu reći da to kod ovog monitora nije slučaj,i da ima vrlo oštru sliku preko cijelog zaslona. Biti će korišten prijesvega za fakturiranje i ostale corporate zadaće,za tu lovu mislim da sam roditeljima napravio dobar posao. Imali su prastare 14/15 monitore,i čak radi zdravlja se nužno trebalo obnoviti.

Prodaja je krenula iz razgovora sa autorom teme,ali sam lockao thread,odlučili su ih zasad zadržati,i LG i Sam.

Ne bi uopće ulazio u raspravu šta je kome smeće,to je djetinjasto pomalo,IMHO. Ako je ADi 5P služio 12g,i ovaj će još 3,4.
Ovo je moj bio..i nemam nijednu zamjerku tom monitoru,ima veću max.rezu od 959NF,ljepši je IMO,i TCO03 je,za razliku od 959NF koji je TCO99,ima manji maxpower od 103W spram 150W od 959NF. Nekom bitno,većini nebitno. Koristio sam ga na punih 100hz na 1280x1024.

http://www.firingsquad.com/hw/2036/LG_F900P/

http://www.samsung.com/he/products/m...Specifications

Specsima su dosta slični inače,ne dozvoljavam da ga se proglašava smećem baš.

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 27.11.2009. u 12:00.
thedream je offline   Reply With Quote