View Single Post
Staro 26.11.2009., 10:10   #2053
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor bluefluid Pregled postova
Sinoc probao malo s ledom, Halosovu foru. Temp su bile super, al za nekakav rad od dva-tri sata i vise potrebna je hrpa leda, prilicno se brzo topi, ili konstantno nadoljevanje hladne vode. Bas su grijalice ovi corovi i7

Ojla. Ide to a
OK. Pohvala za trud, vidim da si se baš potrudio

Nego imam par zamjerki, pa ono: Prva stvar - neznam koliko si imao manevarskog prostora da se zezaš sa ovom posudom i to, jer vidim da nije bilo baš horizontalno, ali inace ti je fora dobra jer si koristio manju posudu nego ja ...ali si trebao vece komade leda staviti, tipa one rođendanse čaše skorz zamrznuti jedno 10AK komada, jer ja sma svoj led potrošio za sat vremena, a imao sam ga preko 2 kile (uzevši kmoje voltaže još je to dobro)

Druga - neznam zašto grafu nisi klokao, ali definitivno si to sve trebao raditi pod prozorom u kasnu noć

Treca: Ovaj led me baš bode u oci, pre malo si ga stavljao, ili si slikao tek kada se otopio, neznam za temperature ali kod mene su bile i idle-u 3 stupnja a grafa mislim da i naklokana nije vidjela 50 stupnjeva(load ofc), tako da ti savijetujem da ti napraviš sačekušu jedan hladniji dan i to pukneš pod prozor i napraviš dar mar

edit: I da, zaš nisi postao SS kakav je bio skor sa cpu-om na 4.3?

Zadnje izmijenjeno od: Halos. 26.11.2009. u 10:31.
Halos je offline   Reply With Quote