ovak izgleda tipicni meni

gledao sam za videoteku , nazivi filmova su ajmo reci nesto manji jer su u onom svom omotu , ali nisu tolko mali da se nemoze procitati?
mislim , ak ti je to malo , onda nisi vidio komp spojen na 37 incnu plazmu na 1080p rezoluciji
ja kolko sam radio na maxtvu , mjenjanje programa je sporije nego na iskonu.to je do one atalante naravno..
IMO, iskon isporucuje ono sto i obeca . nekad se desi da uz nekog mistgerioznog razloga(neznam kak zice mogu biti lose al ocito je tak ) svi korisnici nemogu dobiti 1/1 onoga sto nude , nego ili im je slabija brzina , TV steka , telefon puca . Nije mi jasno zasto nisu stavili neki grace period od recimo mjesec dana , nebih to nazvao probni rok nego vrijeme u kojem se moze otkazati usluga ukoliko iz nekih razloga nije pruzeno ono sto se nudi, odnosno korisnik isto nemoze dobiti.
jedino zasada sto nemogu skuziti je da TV nestane tak na pol sata, evo nocas cak i duze . Liga prvaka , stavio snimanje jedne emisije , on crko?palim gasim Motorolu , palim gasim siemens , nista. Meni postoji , mogu odabrat i program koji hocu , ali slike nigdje . danas ujutro sve ok .