Tema: Iskon
View Single Post
Staro 25.11.2009., 00:42   #898
Yoman
Premium
Moj komp

Yoman's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
kaj se tolko hvatas za te decibele. eo recimo meni u ruteru pise da mi je Max propusnost Downstreama 13.9 Mbita a dobivam packet lossove(dolaznih paketa) na brzini 7 Mbita (3 od interneta plus 3-4 od Iskon TV-a). Ajde to objasni.
prije sam bio na T-comu guro sam 4 megabita i Max Tv bez apsolutno ikakvih problema uz normalne pingove, s internetom je fakat sve bilo savršeno, veza bi mi pukla mozda jednom mjesecno. Ajde tu i tamo sam morao max tv resetirat ali radi se od 2, 3 puta mjesecno.

od kad sam presao na Iskon imam 3 megabita i Iskon TV
nijedno ni drugo neradi kako treba. pingovi su mi užasni, brzina varira izmedu 2 i 3 megabita ovisi kako joj dode, Packet loss 5 minuta ga ima 5 minuta ga nema. Funkcionalnost Iskon TV-a je katastrofa. Svi meniji su cudni i razbacani (nepragledni), a u Videoteci su tolko sitna slova da se nevidi procitat ime filma. Fakat ono jedino sto na tom Iskon tv-u valja su 2 MTV-a i 3 Dokumentarna kanala. Max tv je po funkcionalnosti, preglednosti GUI-a i samoj kvaliteti Avion za iskon tv.

Eto dok sam bio na T-Comu mrzio sam ih iz dna duse, ali mi se cini da je sto se interneta tice Kolko para tolko muzike. Nikad nisam mislio da cu ih pohvalit ali naspram Iskona njihova usluga je 50% skuplja ali 200% bolja.
Sve mi se cini da cu opet na dobri stari T-Com
Yoman je offline   Reply With Quote