Citiraj:
Autor mislav_os
A ja sam ti lijepo u onom threadu govorio kako da flashas BIOS...  ...Ovo flashanje iz Winsa je goli qrac..heh  . A eto,drzim ti fige za reklamaciju...samo se pravi lud i nadaj se da ce upalit 
|
a gdje je on to napisao da je flashao iz win?
bemti ide mi vise na k ta prica o umjetnosti flashanja biosa, mogao bi ovdje dovesti barem petoricu kojima se nesto zbrljalo priliko "klasicnog" dos flasha i neki bi opet imali pricu o tome kako se problemi desavaju samo kada se flasha iz windowsa jer su eto u zivotu flashali samo iz dos-a i nisu imali problema pa mora da je u tome stvar. Eto, ja nikada nisam imao problema s flashanjem bilo iz dosa bilo iz windowsa bilo s alatima integriranima u sam bios (kao sto je ovdje slucaj, cisto info za tebe da valjda svaka asusova ploca u zadnjih 10 godina to ima + gomila ploca drugih proizvodjaca). I zato sto nisam imao tih problema ocito bi mogao drzati predavanja kako isti uopce nisu moguci i prica o njima je zapravo zavjera tamnih sila iz pete dimenzije???
nego, te asusove ploce u zadnje vrijeme izgleda cesto rikavaju gotovo odmah po kupovini. Kroz ruke mi je proslo dvije, za jos tri sam cuo i to sve u zadnjih mjesec dana. I sve to ovakvi cudni simptomi poput ovih ovdje koji na kraju zavrse plocom koja uopce nece da boota. Lose serije ili opcenito pad kvalitete ne znam ali tko ih kupuje neka pazljivo cuva racun

Volio bi cuti komentar nekoga tko radi u trgovini koja ih dila ili kod uvoznika, mozda je samo slucajnost u mom slucaju.
Sve u svemu steta jer odokativno izgledaju kao puno kvalitetniji proizvod nego sto je asus nekada davao u ovoj nekoj "nizoj" klasi.