Citiraj:
Autor Scitec
od drugog razgovora s službom za korisnike pa nadalje, svaki razgovor sam snimao, jer su od prvog razgovora suptilno krenuli s prijetnjama o penalima ako raskinem ugovor, iako oni krše ugovornu obavezu... na trećem razgovoru mi je direktno upućena prijetnja da će mi naplatit penale (12mjeseci puta 240kn) i tu su upali, na moju sreću  sad ćemo vidjeti šta će biti... uglavnom penala za mene nema
parica je prije Iskona bila na Amisu i propuštala je 18-20 megabita, a sad je na 8 megabita... fakat čudno, ne kontam...
|
Sigurno si se lijepo ponašao, surađivao i htio da ti riješe problem...
Nije da ih branim, no ako je radilo kod Amisa, trebalo bi i kod Iskona, kuzis?
--
Stvarno misliš da oni nemaju pravnu službu i sigurno znaš što si potpisao?
--
Napiši tu što ti se događa, koji su problemi i "simptomi". Možda se netko od nas susreo sa sličnim problemom pa ti možemo pomoći
Citiraj:
Autor Flatline
Hvala na info ali to mi ona gospodična sa ljepim glasićem nije rekla isto kao i za onih 500 kn što sam dobio za plaćanje računa.Tih 500 kn je samo za plaćanje telefonskih razgovora a ne kompletnog računa.
Prvi mjesec sam imao oko 600 kn računa zajedno iskon i t-com i stara mi skoro infarkt dobila kada je vidjela.
Što se tiče njihovog centra di se može otići i u živo razgovarat pa to je katastrofa em rade do 16 sati kao i ja em su se sakrili da ih ne možeš tako lako naći.
Jedva čeka da se vratim na t-com jer tamo nisam imao nikakvih problema.
|
To je i mene začudilo, plus kad sam se prebacivao sam još dobio pretplatu od đubretarskog T-coma za prethodni mjesec.
Ovo sa pretplatom za internet mi stvarno nije u redu.