Citiraj:
Autor Burko
jok, ne cekam iskreno. meni je i ova 4670 cist dobra jos uvijek, ali tko zna za pola godine, malo vise. ja nisam barem kao pojedinci koji mjenjaju graficke (a samim time i misljenja sto je dobro, sto ne) kako kupi koji tabor. tak svejedno, moj post nije bio uopce upusen u tom pogledu, ali ti ga nazalost tako vidis. jos vise nazalost ako je to jedini nacin na kojeg ga vidis............
|
Ja vidim samo da mi se ne chata ni s tobom,ni s ikim tu više jer sam popio bančugu od mjesec dana zadnji put,tek sam se probudio,šta oćeš da me opet uspava tor?

Šuti,i sve ostalo na PM.
@freak - zašto? pa i ovaj tvornički hladnjak je odličan.Osim ako ne misliš cijediti zadnji mhz iz grafičke.Imaš par verzija hlađenja,od batmobilea,kocke,onog mog sa 5770 teme sa heatpipeovima,itd. Izaberi jedan koji ti više paše,i ciao.
Trebalo bi vidjeti raspored/razmak rupa,ako je identičan 4850 modelu,pasati će,samo nekako sumnjam.
@cijena - da,4200..vidiš,to je već bolje nego 4700.

Bit će tu svega,uostalom kao i uvijek. Ne znam uopće kako pričati o isplativosti takvog prestige HW-a,kad ekipu koja to kupuje boli uvo/qrc za sve. Ja i kljaja ćemo po 4870x2 kad budu oko soma.
Powercolor :
http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=885