View Single Post
Staro 22.11.2009., 22:04   #1207
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
par mjeseci da se slegne cijena kompletnoj 5000 seriji, pa ce 4000 serije biti po trznici. i onda moja 4670 u penziju, i lako moguce za broj 200 veca ide unutra.

konkretno, vidim da samo wolv gleda realno i malo promisli prije nego zine. jebote 5000 kuna, ma da ja 15000, u cemu je problem? cijena je takva kakva je jer je tek dosla, ubitacno je jaka i dobra, nema konkurencije niti u obliku mase proizvodaca niti od konkurenta nvidije........... nesto novo, nesto divlje.
par mjeseci i opast ce cijena, tada laganini u shoping. onome kome je ovo smijesno taj ima para, njemu je svejedno kolika je cijena kad si moze priustiti. isto se trkelja kad izade svaka serija grafickih (thedream, sjeti se gts 250 kako si pljuvao po njoj samo zbog cijene, evo ih danas sto sam rekao - jednake perfomansama, jednake cijenom). tako da osobno jedino mogu reci da mi se ne svida - duzina. sve ostalo je ok, cijena ce doci na svoje, ali dimenzije ostaju jednake .

jer; zamislite onda novu generaciju kartica........

Burko je offline   Reply With Quote