Citiraj:
Autor srale7
Ček, pa jel ti nisi radio vec neku samogradnju? Bookshelf sa ovim Monacor sph-165kep driverom?
|
Jesam, i to je u biti ta kombinacija, osim što je skretnica prilagođena ovoj kutiji jer nikako nisam bio zadovoljan furnirom, pa sam ovako ujedno i riješio
"stalak" samo produživanjem (unutarnji volumen je jednak).
Citiraj:
Autor Don
Jel može slika izbliza da se vide rubovi 
|
Možda kasnije, jer sam prelijen sad namještat fotić i čekat da se napune baterije. Ali znam što te zanima i ne, ne vidi se gdjegod sam si dao truda, a to su prednje i bočne stranice, te gornja.
Spojevi su dosta zaje**ni jer koliko god mjera bila idealna, uvijek ostaje ona debljina sloja ljepila, koja premda je izražena u desetinkama milimetra, opet se vidi.
Rješenje: ako je ljepilo na vodenoj bazi, i kit mora biti na vodenoj bazi, a isto tako i boja koju naknadno koristiš.
Prvo kitanje, šlajfanje, drugo kitanje, šlajfanje, treće kitanje sam izveo tako da sam kit na vodenoj bazi razrjedio sa bojom na vodenoj bazi.
Problem lakiranja tih rubova leži u tome što otapalo iz uljanih boja jednostavno digne kit, ili "pojede".
Daljnji postupak znaš

Evo primjer jednih kutija koje sam radio ljetos jednom kolegi, prednja ploča je obgrljena sa bočnim i gronjim/donjim stranicama. Tu sam stvarno zadovoljan kako sam upustio visoki, dok je kod misbassa malo nož pobjegao jer se ipak radi o većem promjeru.
Citiraj:
Autor Roso
Svaka čast Juan, odlično izgleda! Je li imaš kakvu sliku unutrašnjosti i općenito nešto malo izbliže. Ni prošle samogradnje nisi ozbiljnije prikaza.
Iz Juanove izjave
bi se dalo zaključiti da ih je napravio minimalno 3 
|
Hvala

Nisam ih prikazivao jer kad sam prvi put okačio post sa 4-5 sličica veličine 400*300 i "težine" 40-50kb bile su obrisane jer nisu u thumbnailu....pošto mi se ne da zaje*** s tim, niti kršiti pravila foruma, dalje niti nisam.
BTW:
http://www.pentatron.cz/katalogove_l...b130tl_tz1.gif
edit: uz najbolji trud, ali slike ne mogu bolje jer je fotić koma