Za ne povjerovat

Tek dosade radi, išao sam malo usporedit razliku između dva napajanja koje imam, pa da napokon zaključim i dođem do
čvrstog stava dal se isplati davat preko 300kn za brand name napajanje, i dal, osim što je veće mase, brand daje i bolje
rezultate?
Prvo sam stavio Thermaltake 360W, purepower W0004R, koštalo nešto sitno ispod 400Kn u HGspotu prije par mjeseci.
Procesor se nikako na Abitovoj NF7S ploči nije htio "ustat" na 1.7V pri 12*200, pa je minimalni napon pod kojim windowsi normalno rade
1.75V. Provučem 3Dmark2001SE, vrati 16844, 3Dmark2003 se 3 puta srušio na CPU testovima...dakle, stabilnost jednaka nuli

Zavrtim SuperPi, nakon 10ak minuta komp se smrzne...njaaah

Oscilacije u naponu minimalne!
Idem na drugo napajanje, MS industrial 400W, došlo uz kučište, lijepog izgleda s 2 ventilatora s kromiranim mrežicama, no masa jednaka
čokoladi od 10 deka

Na postavkama 12*200 računalo se normalno boota pri 1.7V, dakle 0.05V manje nego s Thermaltakeom, normalno odvrti SuperPi, a 3Dmark2001SE
vrati veći nego s Thermaltakeom, 17111 (skoro 250 bodova više, još da sam defragmentirao disk bilo bi i 300-350).
3Dmark2003 normalno odvrti, čak nisam vjerovao da se ne sruši na manjem naponu na CPU testovima, pa sam ponovio 3 puta...sve 5

oscilacije u naponu na drugim izlazima također zanemarive.
Sad si postavljam pitanje: dal je no name napajanje pitanje velike sreće, ili brand name napajanje pitanje velike nesreće?
Komentari???