View Single Post
Staro 18.11.2009., 23:35   #1
wkoner1
Premium

Datum registracije: Apr 2009
Unable to connect na router.

Pozdrav!

Dakle, ovaj problem mi se poceo pojavljivati od nedavno. Za pocetak, koristim PLANET USB WLAN Stick (Realtek chipset) i svoju integriranu WLAN karticu s Atheros chipsetom.Vrtim Win7 Ultimate. Router koji mi stvara probleme je SpeedTouch (Tomson) sa Iskonovim softwareom i konekcijom. Nazalost fizicki do njega nemogu. Prica ide ovako:

Spojim se normalno, surfam, i nakon nekog vremena, 10 min, sat vremena, 3 sata. random skroz, me izbaci i neda mi se spojit, stisnem connect, on krene i kaze unable to connect. Nakon 5 min, pola sata, sat vremena ja se opet mogu spojiti, ponovno trazi za sifru i laganica se spoji kao da nije nista bilo. Cudno... Izvrtim sve sto mogu i hardverski i softverski, nista ne pomaze. Totalno random nerazumijem. Signal je vise nego dobar, 3-4 "crtice", odlican prijem rekao bih.

Ovako bubam, ili su windowsi u banani (jer nemogu se spojiti niti sa integrirane kartice) ili je router jako blesav i bezveze se zblesavi tako...

Se netko susreo s ovim? prijedlozi?

Hvala!

EDIT - evo dopustio mi je spajanje nakon dvadesetak minuta i primjecujem da nemogu na postavke routera! 192.168.1.254/1 neradi, kao da nepostoji! internet konekciju imam
wkoner1 je offline   Reply With Quote