Citiraj:
Autor syss
fontsize=tisućudvjesto
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
/fontsize
radi i na pv70... zapravo mi se čini kako radi svuda!!!!
sa_stilom ostavi broj tekućeg 
|
Javi se na PP
Ma mene je to izludilo jer ne koristim oriđiđi daljinac nego Harmony 900 gdje sam ga složio da u isto vrijeme upravlja IskonTVom i TVom (
Takozvani Activity Mode - gdje se tipke po daljincu određuju kako po komandi tako i po kojem uređaju - time se olakšava korištenje samog Harmony gdje se izbjegava stalno biranje daljinaca ukoliko tipa čovjek želi stišati TV, pa pojačati IskonTV, pa pojačati Z5500 - sve se podesi na tom Activitiju - gdje si možeš slagati i slajdove - po 6 tipki po volj), ali AV funkcija se nalazila na drugom slajdu (na ekranu daljinca), pa bi morao šaltati slajdove i stiskati AV dok ne dođe na HDMI1. Još je ekran na dodir, pa se čovjek nahebe dok pogodi tipku na ekranu (to mi je i jedina mana na daljincu, što je tipka za mijenjanje slajdova na dodir, bolje da su stavili fizičku tipku za izmjenu slajdova. - malo offTopica al hebga
Ubijalo me u pojam, sad sam prezadovoljan

Isto sam si naštelao jačinu zvuka kad ga palim da bude kak mi odgovara i ko sunce
Super mi, sad na AV mi je ostalo samo HDMI1, 2 i 3 te Media Server, tako da vrlo jednostavno prešaltam AV koji mi treba.
HDMI1 - IskonTV
HDMI2 - WDTV Live
HDMI3 - PC
Media Server - ne koristim jer imam WDTV, a ne znam kako to maknuti iz AV izbornika.