View Single Post
Staro 15.11.2009., 23:25   #545
herr_martin
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2009
sapphire radeon 4890 1 gb, problem

imam problem s doticnom karticom, naime kad god pokrenem igru cuje se pistanje neko, bas nesto u grafickoj kartici, 100% nije ventilator nego nesto drugo.. e sad problem je recimo cod2 ili warcraft 3 mogu igrati kolko ocu nista nece biti sve super, a ostale igre tipa crysis ili mw2 i ostale igram svega minutu dvije i samo mi zasteka komp, na ekranu mi dodje obicno samo smedje crte i nemogu napravit nista osim restartat komp, i kad mi se tako smrzne igra onda prestane to pistanje... i kako se u igri kreces misem, tako se i pistanje onak drugacije cuje.. ovisi uvijek... u ovim igrama di se smrzne tu se uvijek cuje to pistanje jace, dok se u warcraftu ili cod2 cuje malo slabije.. sad ja mislim da je to hardwareski problem i da bi bilo najbolje promijenit na garanciju karticu, al ako mozda ko moze bolje objasnit ako zna sto je, neka slobodno kaze. mogu prilozit i video di se cuje kako pisti kartica... stvarno bi vas molio za neke savjete jer kartica je stara ni 2 mjeseca, i od pocetka mi je recimo u codu4 nakon par min tak zastekala igra i ekran postao smedji, ali sad mi skoro u svakoj igri se to dogodi nemogu nista normalno igrati, znaci da ponovim, sve igre rade besprijekorno, nist ne steka i to nego samo u jednom casu BUM, i ode slika, pojavi se smedje i gotovo, mogu samo restartat komp..
herr_martin je offline   Reply With Quote