Tema: Rapidshare
View Single Post
Staro 15.11.2009., 23:04   #1109
Big Guy
RPG player
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Ciclajbek Pregled postova
Moze jedno pitanje? prosle godine sam fino platio premium account 54€... i skidao po 10gb dnevno kolko je bilo (nekad i vise, ovisno o necem neznam ni ja cemu), istekao mi account i jednostavno sam ga produzio u 10.-om mjesecu i imao opet 10gb, pred neki dan mi je pisalo 25gb, i danas vidim 5gb

Po kojem oni pravilu mogu ako ja platim za 10gb usred mog pretplatnickog accounta smanjivat mi promet??
imao si 10 GB do produženja acc
a fora je da oni mogu mjenjati pravila kako hoću jer zadržavaju to pravo na koje si pristao kupnjom i produživanjem tog accounta

a tih 5 GB se lako pretvori u 50 GB dnevno ako skidaš od 2 do 10 ujutro (samo stavi download-manageru da u to vrijeme skida)

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
ja koristim Cryptload i sasvim je oke program. Ugl kakve su im ovo fore da mora ckeat 2 min jer ime previse " dovnlodera" i ono da samo 10 puta neki fajl mos skinut :/ ?
daju prednost premium userima, a free usere tako živciraju da ili traže druge linkove ili kupe premium
za free usere je najbolji MegaUpload

@Ciclajbek
da te opcije nisu ukljućene bi se drugi žalili zašto nisu po defaultu, nego oni sami moraju to raditi...
idem se ja žaliti develeperima Foobar-a jer nije po defaultu ukljućeno par opcija koje mi se sviđaju pa ih moram sam ukljućiti nakon svake instalacije...
da mjenjaš win svaki dan bi se žaliti imalo smisla, ali nitko ne radi program baš za tebe nego za milijune korisnika i naravno da će gotovo svaki drugaćije sebi složiti postavke

a što se tiće jednostavnosti...
u početku je vjerojatno i bio vrlo jednostavan program, ali s vremenom se sve više toga dodavalo, a sad možeš i sam dodati neke stvari pa i napraviti nove
to se zove napredak