View Single Post
Staro 12.11.2009., 23:20   #1
Riou G
Registered User

Datum registracije: Feb 2009
Gaming Monitor (nekoliko pitanja)

Bok!

Imam par pitanja u vezi gaming monitora, pa ako bi netko mogao podijeliti svoje znanje/iskustva bio bih vrlo zahvalan.

Kao prvo, trenutno imam 17" CRT SAMSUNG SyncMaster 750s (vec dugo ga imam...).
Uzeo bih LCD monitor naravno jer koliko sam procitao nema vise primjetne razlike izmedu CRT/LCD monitora, pod tim mislim na response time, ghosting i sl.

Trenutno uopce nisam upoznat sa najboljim monitorima pa sam se odlucio obratiti vama za savjete.

Ukoliko treba, evo prvo neke specifikacije moga racunala koje bi mogle biti vazne (kojeg cu malo po malo, mjesec po mjesec moci nadogradivati pa da i to imate na umu...):

Intel Core2Duo E8400
GeForce 9800GT 1GB
4GB OCZ RAM

Udaljen sam trenutno od monitora nekih 70cm, ali na stolu imam mjesta pa ga mogao udaljiti ako treba.

Neznam puno o vrstama matrica, niti sam siguran koji bi velicinu ili marku trebao uzeti ali znam da zelim najbolje performanse za igranje (kod igrica volim iz svega iscrpiti sto vise mogu ).

Mozda na jos nesto trebam obratiti paznju?

Vidio sam da se cijene vrte oko 1500kn, ali nemojte gledati previse na to, ako treba pricekat cu mjesec dana iducu placu pa dodati novaca, uglavnom, za sada zelim samo vidjeti koji bi monitor odgovarao mojim potrebama i ako znate cijenu cisto za informaciju.

Hvala unaprijed, pratit cu temu!
Riou G je offline   Reply With Quote