Citiraj:
Autor Shadowww
Nedovoljno si dugo ukoliko ne cijeniš Zamundu. Tracker je prejak sa svojom ogromnom bazom torrenta neznam kolko puta većom od omg-hocu-inv-odma-sad TL-a.
|
Onog TLa za kojeg si tek dobio pozivnicu nekidan?

Kad natučeš staža po 2,3 godine i u te 2,3 godine skupiš sve moguće trackere koji postoje i koji nešto vrijede, onda možemo pričat, a ne ovako, pogotovo ne ovako s visoka
Uostalom kad smo se TLa dotakli? Šta mu fali? Za razliku od drugih sajtova koji prečesto padaju, TL uglavnom radi 24/7, seedanje je takvo da i bez bonusa i svih ostalih đinđa se i s ovin našim jadnim brzinama odseeda recimo HD film do 1:1 za 3, 4 dana, dok divx vratiš isti dan. Šta si uopće tražio, a da nisi našao?

Ja recimo iman širok izbor trackera, pa TL ne koristim skoro uopće, jer za muziku iman nešto bolje, za HDove iman nešto bolje, za .... ali iman prijatelja koji ima samo TL i lik uglavnon skida šta i ja, samo dok ja najnoviji film ili najnoviju igru skidam sa HDBits.orga ili BCG on to skida s TLa (da ne spominjem SCC koji taj film ili tu igru, nabavi prije TL, HDBitsa i BCGa skupa

), tako da ne vidim problema s "malom" bazom, pogotovo jer ima masu ljudi koji imaju samo TL i ništa ima ne fali, a sam sam osobno par puta na TLu ( i Demanoidu

) naša ono šta nisan naša na 10x vrijednijim i 100x cijenjenijim trackerima.
Uglavnon, da ne produbljujem raspravu jer mi nije cilj pamotovat ikome već samo "početnicima" ukazat na to, da se ostave bugara, rumunja i kineza, jer su "naši" sajtovi uglavnom ili identični ili bolji, te ih nitko neće jebat sa IPovima i sl. pizdarijama, dok ovi hoće, jer rumunji su ionako banirani na svim normalnim sajtovima, pa je normalno da osnivaju svoje i za dišpet baniraju sve ostale s njih. To je dakle
savjet, nekoga ko je predugo u svijetu torrenta, pa znam šta pričam, ništa više, ništa manje. Ali bože moj, nek svak radi šta oće, meni ni iz džepa ni u džep