View Single Post
Staro 09.11.2009., 18:23   #2083
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
da, da. budite i dalje alisa u zemlji cudesa. nema veze sto je zakon koji te jebe u zdrav mozak, ne, vi smatrate da je sve drugo krivo. stvarno ste tu par ljudi ko' da imate 13 godina, takvo imate razmisljanje.

ponavljam, da je zakon drugacije definiran, sve 5. da je zakon kao u eu, takoder dobro, rekao bi najbolje jer je strikno definiran za sve jednako. trenutno spominjanje drugih drzava je kao spominjanje cijene u drugim drzavama - to se ne moze tako raditi. jer je ovo hrvatska, ono je italija, a ono je amerika.

i opet pitam, u cemu je problem? da li je zakon zadovoljen, kupac zadovoljen? neovisno o kojoj trgovini pricamo, u cemu je problem? ovo povlacenje price "meni je trebao odmah sada u dva dana", to se trgovinu ne tice. isto kao sto se nas ne tice sto tubic nema za isplatiti neke dugove, sto je zapao u govna. nije nase (moje) da znam za njegove probleme, niti je njegovo da zna za moje (nase).

Burko je offline   Reply With Quote