View Single Post
Staro 09.11.2009., 12:50   #1469
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Razarach Pregled postova
e da vas pitam.... gdje ima za kupiti ona crvena mrežica za kabele?
Ako mislis na onaj tzv. "snake skin"...to i mene zanima, samo bih uzeo crnu mrezicu.
Isto tako me zanima dali ima negdje u Zg za kupiti malo kvalitetnije s-ata kablove? Ovo sve sto imam mi izgleda kao neko smece. Dali je moguce naci "okrugli" s-ata kabal...po mogucnosti crni?
Hmmm.....ako ne nadem neki kvalitetniji kabal ili crni snake skin, bacam se na farbanje ovih kablova. Totalno mi je ruzna ta crvena/zuta boja kablova.....ja bi da budu crni.

P.S.

Neki su rekli da na Cosmosu treba "naopako" okrenuti napajanje jer usisava peasinu!? Danas sam otvorio kantu i gledam napajanje i ne vidim da je nesto prasine uslo!? Kako Cosomos stoji malo povise od poda, te vent ne vuce bas toliko....a i redovito se usisava i mete stan radi psa....jednostavno kroz napajanje nije uslo nista prljavstine. Jedino ako bih imao napajanje na kojemu vent doslovce radi kao "usisivac" i ako bih zivio u nekom svinjcu, onda bi vjerojatno i na tu visinu povuklo prasinu.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote