Igra je MAJSTORSKA!!!
60 sati u 4 dana, eto koliko je dobra...
Da se zagrijem za nju, prošao sam prije 2 mjeseca kompletan Baldur (sva tri) i mogu reći - nadmašili su same sebe!
Nervira me malo što ne postoji mogućnost da se fizički blokiraju likovi, tj. kad u uskom hodniku vaša 2 fightera brane magea, neprijatelji svejedno prođu kroz njih kao da nisu tamo i zakolju magea. znam, koristim taunt i te gluposti, ali malo mi je nerealno... Valjda posljedica 3D enginea, da se spriječi da likovi zaglave (slab collision detection).
Kamera je odlična... Baš volim fleksibilnost, uglavnom sam na jednom liku, max zoom out prije nego što prijeđe u izometrijski pogled, kojeg koristim kad treba nišaniti spellove i sl. Nemam tu prigovora, osim malog da u izometrijskom smetaju stropovi i sl. ponekad.
Igrajte, uživajte... Igra je predivna.
Osim jedne stvari. DLC content. Kad ubacim u igru sve te predmete, pokvare doživljaj jer se ne treba mučiti za njih. Samo se pojave u inventoriju. Iako je odličan, namjerno ne koristim onaj Dragon armor (izgleda prefuturistički sa onim crvenim svjetlima pa izgledam ko Cylonac). Sad sam skupio Armour of the Legion koji je samo malo lošiji, pa ajde nekako...