View Single Post
Staro 06.11.2009., 16:03   #759
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ma uzmi 4670, drzat ce to prakticki bilo koje napajanje jer uzima struju samo iz ploce. jedino sto ovako ti mogu preporuciti je da provjeris napone (3.3V, 5V i 12V) da vidis da li je napajanje "oslabilo" (jer hoce, pogotovo srot napajanja nakon nekog vremena), i ako je potrebno da ga ispuses sa kompresorom i podmazes ventilator. lakse ce samo napajanje raditi, jer se u njemu zna itekako nabrati prasine.

a ako su naponi pali, moze ti komp i dalje raditi, ali nije preporucljivo. necu ulaziti do koje vrijednosti je "sigurno", jer sve ispod 11.8V/11.9V je po meni za otpis. takav napon hoce lagano ubiti plocu, kondenzatori odu i slicno. ne isplati se riskirati, jedan LC power kosta 130 kuna, a cist ok napajanje.

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 06.11.2009. u 16:14. Razlog: spam
Burko je offline