hm? nazalost ja moram reci upravo suprotno gorenapisanome.
imam LCD tv u dnevnoj, Quadro jest, ali koji model - ne znam. sada je full kasno da ga idem okretati da bi saznao koji je model, ali sutra lako napisem ako je vazno.
uglavnom, ima na sebi PC ulaz. malo citanja manuala, dvije nativne rezolucije - 1024 x 768 i 1366 x 768. posto sam imao spojen dell dimension koji ima samo integriranu intelovu grafu, mogao sam samo 1024 x 768 staviti rezoluciju. i zaista - slika je bila vise nego dobra, cak iznenadujuce cista i kvalitetna. usporedivao sam sa ovim t200 kojeg imam, razlike ima (malcice slabije izrazene boje, ali to se lako porikta u opcijama tv-a), ali jako su male. i ja sam se pribojavao da ce slika biti zrnasta, mutna ili pojma nemam kakva, slika je prva liga. naravno, slika postane losija kad se vrti divx (jer je veliki ekran), ali dvd film ili hd pogotovo izgledaju predobro.
tako da je moja preporuka da nabavis LCD kalibra ovog quadra kojeg imam (2800 kuna u konzumu, prije nekih tri mjeseca), i spojis ga preko VGA na komp. jos bolje ako imas gdje prilike zamoliti da ti pokazu kakva je slika, samo poneses laptop (posudi ako nemas), kabel ima za ok za 50tak kuna. spojis i vidis.
btw, ako treba ili ako mi se ne vjeruj, lako poslikam ovaj svoj T200 pokraj Quadra. okinem par slika sa istim sadrzajem, pa se lako vidi kolika je razlika izmedu prikaza slike. samo prebacim kuciste u dnevnu, i spojim na oba izlaza monitore. ako se sjetim, sutra su slike uploadane

.