Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Pogleda Inside Man (2006)
Prejeben film, triler od početka do kraja i iako se otprilike sredinom filma da naslutit kako će završit, pogotovo će to moć ekipa koja je gledala The Bank Job garantiram da nitko ne može baš predvidit sve, pogotovo...detaljnije neću da ne spojlam. Uglavnom tko voli ovakav nekakakv žanr i kome se svidija The Bank Job obavezno mora pogledat ovo ako već nije. Radnja fenomenalna i napeta unatoč trajanju od 2 ure, gluma odlična, Clive Owen me iznenadija, Denzel standardno dobar... Preporuka 
|
Gledao sam Bank Job čim se pojavio HD verzija. Uglavnom inside man mi je bolji.
Sinoć opet po ure kulture
Seven Pound [2008]
Vrlo dobar film sa W.Smithom. Radi se o tome da Will radi kao poreznik, koji kroz film pokušava pomoći ljudima. Kasnije se priča razjašnjava kome/kako/zašto. Meni se jako svidio, iako sam od 2/3 filma predvidio kraj 90%.
Ocjena 8,5/10
Righteous Kill [2008]
Ponovo sam zavrtio ovaj film, jer ga cimer nije gledao. Šta reć za dvojac u filmu Al Pacino i De Niro osim da pretvore naslov u suho zlato.
Citiraj:
Two veteran New York City detectives work to identify the possible connection between a recent murder and a case they believe they solved years ago; is there a serial killer on the loose, and did they perhaps put the wrong person behind bars?
|
Ocjenu sam već davno dao
_________________________________________________________________________________________
Citiraj:
A jesi maji :P
1. ST, ne SW
2. Jedan od 3 najbolja ST filma (jos su wrath of khan i first contact) pokraj kojih ovaj iz 2009 izgleda kao george lucasov fanboy flick
3. Film je iz 1991.
|
Fuck klingonka ili neki šit u S&C,

kako su je progurali