View Single Post
Staro 04.11.2009., 23:23   #577
Odo_os
Registered User
Moj komp

Odo_os's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor HKS Pregled postova
Moj neide preko 3.3 Ghz(12.5x265)@1.325 u biosu(u cpu z ocitava 1.344) da ga hebes vec sam lud sve sam isprobavo i nista jel moguce da sam dobio tako los primjerak.Inace ploca je lan party 3200 T2R/G a proc je revizija MO i na tih 3.3 Ghz nije 100% stabilan.
Imam isti problem nemogu dici iznad 3.3Ghz imam memoriju kingmax DDR2 800MHz 2x i maticnu Gigabyte GA-EP35-DS3L ... pokusavao sam sve ! Pokusao sam razne kobinacije i jednom sam uspio dici na 3,5Ghz ali s 2GB memorije i onda ogasim racunalo i stavim drugu memoriju upalim i radi sve ok ali postoji kvaka! Ako iskljucim na glavnoj sklopki na napajanju vise ne mogu dici win resetira se... ali stvar je sto u zadnje vrijeme to vise ne sljaka dakle ni s jednom memorijem ne mogu dobiti 3,5GHz... da napomenem da baterija na maticnoj je ok ! Mislio sam da je i do memorije pa sam uzeo o prijatelja istu memoriju isti problem.. jedino sto nisam radio s memorijom je da nisam latencije dirao niti dizao voltazu... pa ako netko mozda ima kakvu ideju (osim kupnje novog hardvera) ili neki savjet tnx!
Odo_os je offline   Reply With Quote