Jucer od gomile raznih dokumentaraca sa par video formata (S/VHS/Matic/Hi8) fino zavrsavam za pretvaranje u DiVX.
I fino upalim AIW MM program, slike katastrofa kao da skrembliram TV signal. Video i Tuner jedno te isto. >>>
http://s01.imagehost.org/0290/examp.jpg
Raspitam malo i cini se da je otisao (najvjerovatnije) dekoderski chip Theathre200 (VLSI) koji sad vise nije u stanju dobiti normalan analogni signal niti na Tuneru
ni ulazima (Comp.&S.) vec ih daje skremblirano.
U praksi se ne bih trebao zivcirati jer imam garanciju i jedva je proslo pola godine, no imam skepse kako ce to biti tretirano tamo gdje sam kupio >>> HG SPOT <<<
U "provale firmi" sam vec davno komentirao nesto u vezi te kartice odnosno ovo :
Kad sam uzimao istu, ostale stvari koje sam uzeo brzo su bile gotove ali ova kartica se cekala gotovo 15-tak minuta (!!!) Na kraju kad je dosla kutija sve mi je bilo jasno jer decentno ali ipak vidljivo falio najlon na samom otvoru kutije - dakle kartica nije bila original zapakirana, vec se to ocigledno brzo izvadilo iz neke masine i potrpalo u kutiju, ili se prije testiralo ili tko zna sto. Uglavnom to je bilo otvoreno.
Presao sam preko toga jer sam mislio da nisam valjda baksuz da se bas meni pokvari, i kako malo ljudi kupuje AIW, to im je bila jedina koju su imali na lageru,pa sam rekao dobro.
Danas sam vrlo delikatno sa taktom razmisljao kad sam nosio na servis da li da spomenem da nije bilo zapakirano, ali onda opet cemu?
Svatko ce razumno reci >> "Trebao si odmah to reci ili zasto odmah to niste rekli" <<<
Presutio sam i samo dao karticu i pokazao sto mi je ATI rekao za gresku odnosno sto su dijagnosticirali na daljinu.
Ostaje da vidim kako ce to ispasti.
Kakva su vasa iskustva sa garancijom za grafulje kod HG-a? (Zamjene)