View Single Post
Staro 03.11.2009., 11:21   #1014
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Ja osobno ne bih ni u ludilu dao pare za te Maksimuse-Ludimuse od ploca.
Naravno da je nebi kupovao u trgovini - ni jednu,neću u komadu da uložim više od 1000kn u LGA775.Gluposti tipa Supreme XFX turbo Fatal1ty audio modula mogu izletit samo kroz prozor pokraj Xonara,skupa sa ostalim kenjama iz bundlea.
Znači gola ploča 1:1,naginjem DFI-ju naravno,pošto sam već džedaj što se tiče njenog biosa.
P5K Premium nije me se previše dojmila,sa ROG pločama pak nisam imao doticaja,pa pitam jer obzirom koliko još mislim bit na LGA775 mogao bih napraviti posljednji refresh.

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Ja sam dao, izašlo me manje od 1000kn za m2f, sad samo ostaje vidjeti dal radi. Naručio s ebaya, trebala bi doć ovih dana.
Ploče imo nisu na popisu stvari koje se trebaju naručivat s eBaya,zbog same naravi komponente jer ona spada u jednu od onih stvari što ne želim da putuju preko pola svijeta,iako na eBayu ljudi više vode računa o tome kako pakiraju proizvode.Osobno smatram da ti to nije bio pametan potez jer si ju sigurno mogao ovdje upecat za približnu lovu (sa garancijom) jer po tvom postu zaključujem da si ju platio 180-200$,što je jako puno love (naš buvljak-eBay).
žile je offline