View Single Post
Staro 30.10.2009., 14:45   #11
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor ante2 Pregled postova
E a sad su mogli izdat i dx10 za XP kad se vec bahate

navodno, to je nemoguće tako su se barem Ballmer i onaj Rusovich ili kak se već zove, rekli. da arhitektura, kernel i neznam kaj sve ne nisu nabrojali, da ga je nemoguće implementirati... pa da su to napravili, ko bi tada vistu uzimao. ovako i onako je već umrla izlaskom sedmice.

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Pa zašto bi ukinuli DX11 za Vistu, da je još više pokopaju ???
Što se tiče XPa, pa logično je bilo da bi se punoo manje Vista prodalo da je bilo DX10 na XPu
Vista već lagano umire. Ona čak sa svim zakrpama i SP2 i svim sranjima, ne može pridobiti nove, čak ni stare korisnike, jer koliko se vidi, W7 je jako širokogrudno prihvaćen u svijetu u svojih prvih 7 dana, čak puno više nego što je to vista bila. Broj 1 su hardverski zahtjevi.

Citiraj:
Autor DraŽ Pregled postova
Ja bi svejedno bio na visti.

Sedmica će nasljedit xp, kao što je to vista trebala (a po meni je i ona bolja od xp-a sa sp2)
pa W7 je ništa drugo nego ono što je Vista trebala biti. Samo raja po svijetu nije više molga izdržati na dosadnom OS-u, a i Billy se malo polakomio pa je svoje inžinjere stisnuo i rekao: "idemo konji moji" i 2007. je izašao poluproizvod. a sada je to to, rekli bi.
Brko je offline   Reply With Quote