View Single Post
Staro 30.10.2009., 11:24   #1
summus
Premium

summus's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Arrow HDD isparavanje

E moraš staviti zanimljiv naslov da bi što više ljudi otvorilo temu i probalo pomoći ako zna... Ali nije naslov daleko od istine, nije mi HDD "ispario" fizički ali ga nigdje više nemogu "vidjeti". Imam dva HDD-a (ne dvije particije) na drugom HDD-u sam spremao sve podatke a na prvom imam instaliran OS. Jučer kada sam htio otvoriti nešto sa tog drugog diska, otvorim windows explorer i tamo više nije bilo tog HDD-a. Jedino mjesto gdje sam mogao vidjeti da taj HDD postoji je Control Panel-Administrative tools-Computer menagment-Storage-Disk menagment i tamo piše da je healty. Mislio sam da ne mogu vidjeti drugi disk zato jer sam pokupio neki virus pa sam skenirao cijeli komp sa Avirom, SuperAnti Spyware-om i ComboFix-om ali i dalje nisam mogao vidjeti taj drugi disk. Mislio sam da će problem biti riješen ako reinstaliram windows-e ali sve ostalo isto i dalje HDD mogu jedino vidjeti u Control Panel-Administrative tools-Computer menagment-Storage-Disk menagment. Na tom HDD-u su mi važni dokumenti, ako znate kako bih mogao riješiti ovaj problem, pomagajte! Prije nego se ovo desilo na kompu nije instaliran niti jedan novi program niti je išta hardverski mijenjano.
summus je offline   Reply With Quote