Citiraj:
Autor Doink the Clown
Je ako si previše clocknuo grafu, meni je na zadnja 2 testa 3dm06 znala npr. titrati slika k'o blesava kad bih pretjerao kod dizanja frekvencija grafi. Što se plavih ekrana smrti tiče, strpi se onda do upgradea sedmice pa onda opet pokušaj s instalacijom, očito se tu još zna naći pokoja dječja bolest, pa ipak su tek prije nekoliko dana pušteni u prodaju  Gore si naveo temperaturu grafe od 35-40C, pretpostavljam da je to idle, a u full loadu?
|
Grafu niti proc nisam uopće clockao. Plave točke(kao mrlje na teksturi ili kao neobični odsjaji) znaju se dogodit tek na Deep Freeze, vjerojatno zbog bug-a(ili to tamo mora bit) na tom testu, a pošto se nigdje drugdje(igre) ne pojavljuje, smatram da je do 3dmarka. Grafa uvijek radi na 35-40C, neovisno o igrama, aplikacijama(npr jučer kada sam radio u PS-u sa velikim rezolucijama, sa još hrpom uključenih stvari u pozadini). Baš sam provjeravao temp graf i proca. Nekada malo preskoči 40, ali nikad >40C. Npr. odmah nakon 3dmar-a. Gledao sam temp sa HWmonitor. Uopće se ne grije, znam
P.S. Najprije sam mislio da nije do drivera jer za Vistu i 7-icu su isti driveri. Ali 90% sam siguran da je do njih, nakon neprospavanih noći testiranja, guglanja, namještanja, čišćenja proca i grafe, nošenja kod frendova, reinstaliranja OSova-a i sl. Bemti i grafičku koja me stajala jednog ispita

, ali na kraju sam barem zadovoljan sa njenim performansama (10/10 omjer cijena/performanse)