Vrlo zanimljivo izgleda ta microsoftova tipkovnica, stvarno jako dobro, jos po tako niskoj cijeni, hmm. Malo sam googlao, i naletio na ovu sliku (visoka rezolucija, pa mi upala u oko) :
http://www.wolfmanzbytes.com/pc/msswx6kb/msswkb1lg.jpg pa da te malo preupitam

Da li ta tipkovnica podrzava nasa slova? Iako mi u svakodnevnom radu i nisu toliko bitno, ipak s vremena na vrijeme zatrebaju kad pisem neki dopis ovo-ono, pa da ne moram ustekavati stare tipkovnice samo zbog toga. Nadalje, da li je moguce kontrolirati jacinu pozadinskog osvjetljenja (pretpostavljam da je to ovaj kotacic uz volume bar, ali nisam siguran)? Sta je sa ovih 6 tipaka sa strane, lijevo od taba, tilde itd.? Jesu li to makro tipke, ili? Te, kako ti se cini tipkovnica? Da li je kvalitetna, znaci da li odaje dojam da se nece samo tako raspasti kad ju zveknes koji puta od stol, ili tako nesto? I da li se cuje kad tipkas po njoj, jer do sada sam stvarno probao svakakvih tipkovnica, i valaj mi je dosta tih koje se cuje koda skaces po njima.
Vjerujem da sam vecinu odgovorao mogao pronaci i na netu negdje, ali bolje je pitati tu covjeka koji ju je kupio, jer ako i budem kupovao, kupit cu ju gdje je i on, pa da znam na cemu sam

Hvala Shaka111.
LP