xulos ce biti odusevljen kako sam preuredio njegovu bivsu plocu.

Garancija me manje brinula, za tih 500-600kn koliko se dade nabavit P45 meni je vaznije da se ona ne pregrijava. Isto kako mi je za 1000kn grafe vaznije da je tiha nego da ima garanciju. Najbolje ipak oboje.
Inace, nisam slikao, al gotovo se ne primjeti kad se stave originalni hladnjaci da nesto na ploci fali. U glavnom hladnjaku i na hladnjacima na mosfetima su ostali djelovi heatpipe-a. No kad sam ih otkinuo pritisnuo sam ih kljestima i sad se stavi malo lema gore i izgledat ce kao da to tako mora biti.

Netko tko nezna sto gleda i kako bi trebala ta DFI izgledat nece ni znati da joj nesto nedostaje. No naravno nema garancije, samo kazem da po ovim slika gore izgleda kao da je prosla kroz ratnu zonu, a nije uopce tako.
471 MHz FSB-a kod 1.28v NB-a i 1.36v CPU-a (za 4.0) mi nekad zna izbacit bsod iako testovi prolaze. 500MHz mi je bootala skoro bez problema uz nekih 1.35v no ludjacki se grijala i rusila bilo kakav test tako da sam se ostavio toga. Sad mogu opet probat, al mi se zbog zajebancije ne riskira kupovina druge ploce ili proca. Jos cu sve spustit na 450MHz FSB-a i tako za 24/7.
Trenutno radi 1.31v na NB i 1.36v za proc.