Surrogates
Ajmo ovako?! Da nema Willisa koliko bi vas gledalo ovaj film?! Sama ideja je OK, snimljen je već sličan crtić, no sam film je jako jako loš. Kako god, ljudskoj gluposti nema kraja, pa za 50-500 godina i ovakva verzija života na planeti je moguća. Nažalost sve bi to bilo OK da Willis u filmu ne postane moderni Rambo. BTW, istina je da se ljudi udaljuju jedni od drugih, šta trenutačno radimo?! Umjesto komunikacije oči u oči živimo u poluvirtualnom svijetu samim buljenjem u monitor. Kako god, po meni jako loš film.
Ocjena 4/10
The Sweet Hereafter
Genijalna i nezaboravna uvodna scena. Priča o životu kakav je, nepravedan i sirov. Cijela ta "mala zajednica" koja iako na očigled izgleda normalno, je onakva kako je svugdje ako skinemo maske - zejedljiva, INCEST (ovo je ipak diskutabilno), nastrana, drugačija i da ne nabrajam sad epitete. Ovo nije bit filma, ali je ono što se njime prožima u srži. Ipak, priča o jednom istinitom događaju koji ne ostavlja čovjeka ravnodušnim, ali ipak očekivao sam puno više. Sve u svemu gledljivo i sasvim OK.
Ocjena 6/10
Crank High Voltage
Skočio sam sa 4km visine, pao na auto i ostao živ, čak nisam ni kost slomio. Legicu mi pokupi auto sa priličnom brzinom, odleti par metara u zrak i nije joj ništa. Neki tamo susjed ima glavu u akvariju i spojen je na neki K, nema tijelo ali mu je mozak živ! Ako ste gledali prvi dio prikazivanje ovog filma treba zabranit! Sve granice ukusa su u ovom filmu probijene. Neukusni trash!
Ocjena 3/10
Eight Below
Odličan obiteljski film o čovjekovom najboljem prijatelju. Po meni najbolji glumci ovog filma su Huskyi koji su odlično odradili posao. Ako volite životinje obavezno pogledati! Nije remek djelo, ali s obzirom na temu nemoguče je više očekivat! Meni je sjeo, iako je na trenutke razvodnjen i naporan.
Ocjena 6/10
Pride and Prejudice
Iako velikih apetita ostao sam blago razočaran. Film je nepotrebno rastegnut, ali je jednostavno nevjerovatno koliko je društvo i sam pogled na ljubav i pristup istoj se promjenio. Kako god, ima par desetaka meni boljih ljubavnih filmova. Film samo za žene!
Ocjena 5/10