View Single Post
Staro 09.10.2004., 08:58   #55
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Beren
Ja osim za BUG pišem i za PC Ekspert. Naglasak je na pisanju - nešto što tebi nikad nije dobro išlo van okvira ovog foruma.
Ah, stara fora, kada vise nemas argumenata, onda se krene na osobno vrijedjanje.

Cuj, Denis, ajmo ovak: mi ovdje raspravljamo o laptop seriji Intel procesora i njihovom velikom potencijalu na vise razina i polja, a ti uletis s vrijedjanjem zato kaj se netko nasao "vrijedjati" AMD kako se pretjerano griju. Od tada nista drugo ne radis nego se prepires oko poprilicno nevaznih stvari, a glavna misija ti je da nas sve uvjeris kako se P4 pregrijava do boli (iako uopce u realnom svijetu i nemas puno iskustava po tom pitanju, osim nekoliko inzinjerskih primjeraka procesora).

Ili si malo fulao dio foruma, ili ti je previse dosadno u zivotu. Glavno obiljezje tvoga pisanja na ovom threadu su sitna osobna vrijedjanja (sto vjerovatno mislis da smijes jer si dio PCE teama), i niz prepucavanja oko off-topic stvari. Kako bi bilo da prestanes s time? Nije da ti icime prijetim (boze sacuvaj), ali rusis ugled clanova PCEa, pa i calnova foruma PCEa.

I onda se nakon cijlog prepucavanja slozis s tvrdnjama dr. fiksija koji je ukratko napisao isto ono sto sam ti i ja pokusavao objasniti (sto nisi mogao ili prihvatiti ili shvatiti).