Citiraj:
Autor Gilbert5
... Koliko sam ja shvatio iz natezanja nadobudnih klinaca i trgovina, jest da su klinci previše palili hardver i tražili lovu. Mislim da više niti jedna trgovina ne daje povrat love, isključivo jer to vodi samo u propast firme. ....
|
nije istina. hg spot vraca.
Citiraj:
Autor Gilbert5
Navedene su spec stare i nove, npr stara 128sp, nova 216sp, stara 348bit, nova 448 bit, stara 512MB, nova 896MB....itd. Takva bi bila i situacija s Ballistixima...
|
i zamisli ja im odnesem svoju 8800gt i oni meni daju gtx295 koja je bolja po svim specifikacijama, al to sta meni npr. ne stane u kuciste i sta nemam elektranu za nju je moj problem i nesmijem se zalit, jer je bolja po spec? toga NEMA. zato mi moraju dat
isti proizvod koji sam kupio.
Citiraj:
Autor Gilbert5
Dečko, nemaš pojma o čemu pišeš, imaš 0 iskustva s inspektoratom, i ne znam zašto uopće sudjeluješ u raspravi.
Politika HGspota se promjenila ako nisi shvatio, otkada je Senso preuzeo servis.
|
mozda, ali vracaju pare. kao sto sam vec negdje spomenuo meni je lik vratio nedavno cak i kunu vise (

) za disk....
Citiraj:
Autor Gilbert5
Nema povrata love za pokvareni proizvod, nema priznavanja cijene sa računa pa da se može uzeti nešto drugo za taj iznos, nema padanja na prijetnje sa prijavom. Tako je bilo prije koji mjesec, sada kada su u još vecoj banani - ne znam.
|
opet, ima povrata love, i da, mozes uzet bilo sta za tu lovu (to ti naravno ponude i prije nego sto ponude povrat sredstava). i gledana mi je cijena sa racuna, iako je u cijeniku bila cijena za dobrih 40% manja. za prijetnje neznam, nije mi bilo potrebno.