View Single Post
Staro 08.10.2004., 20:05   #50
Beren
PC Ekspert šerif
Moj komp

Beren's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Originally posted by gpremec
BUAHAHAHAHHAHAAAA

Ova izjava jednostavno MORA uci u anale novinarske prepotencije. To sto pises za BUG, to ti je gadno udarilo u glavu. U ozbiljnijim i ozbiljnim informatickim krugovima nitko BUG ne shvaca ozbiljno. U spomenutim krugovima BUG se cita samo zato da bi se ljudi imali cemu smijati. Npr. u velikom clanku o Spywareu nije se niti jednom rijecju spomenuo Trend Micro Internet Security v11, antivirus koji osim antivirus paterna ima i spyware patern, i cijela stvar radi fantasticno dobro. To je jednostavno veeeeliki propust, pogotovo sto je BUG spomenuti antivirus imao na testu antivirusa, koji je kroz tekst bio pobjednik u svim disciplinama, ali iz nekog sumljivog razloga nije bio proglasen pobjednikom testa.
Ja osim za BUG pišem i za PC Ekspert. Naglasak je na pisanju - nešto što tebi nikad nije dobro išlo van okvira ovog foruma.

Po mom mišljenju BUG i nije časopis za ozbiljne informatičke krugove već za naprednije korisnike.

I na kraju, nije mi baš jasno zašto mi nabijaš na nos test Spywarea. Niti je moje djelo niti sam imao ikakve veze niti se uopće bavim softverom.