View Single Post
Staro 21.10.2009., 17:19   #52
xlr
49%winner
Moj komp
 
xlr's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: PU
Postovi: 8,882
Citiraj:
Autor horza Pregled postova
1) Please glasajte na ovoj anketi
Živim za ankete

Citiraj:
Autor horza Pregled postova
2) Kada bi postojao neki čarobni način da onemogućimo blokiranje oglasa na stranicama PC Eksperta i PC Ekspert Foruma, dali biste imali nekih velikih zamjerki? (molim ne komentirati želje/ponašanje drugih, nego recite dali bi vama smetalo)
Imao bi zamjerki jer sam alergičan na reklame, pogotovo one adwordse (zelene hotlinkane riječi i sl.).

Citiraj:
Autor horza Pregled postova
3) Kada bismo onemogućili blokiranje oglasa na stranicama PC Ekspert Foruma, ali naplaćivali mogućnost korištenja PC Ekspert Foruma bez reklama, kolika bi bila razumna mjesečna cijena za to?
Kul ideja, ali dvojbeno.. Vrlo! Treba razmisliti kako će te pare biti "vraćene" nama korisnicima. Za očekivati je kvalitetniji sadržaj PCE portala i raznorazna poboljšanja po pitanju foruma (stabilnost prije svega). Ali činjenica je da mi korisnici generiramo većinu sadržaja. Onda tehnički gledano netko mora platiti nas, ne?

Nije mi problem platiti KVALITETNU uslugu. Dosad uredno plaćam last-fmu 3 $ mjesečno i uredno mi to vraćaju nazad kroz kvalitetu usluge, mogu potpuno legalno slušati playliste na PC-u i mobu bez da kupujem CD-e itd. Osobno smatram da je tih 3 $ sića za to što nude.
Pristao bi na mjesečnu pretplatu za stabilan, ad-free, kvalitetan forum+portal bez reklama uz eventualno pokoji feature koji me izdvaja iz mase 'neplatiša'.

Ekipa je spominjala 20-30 kn ili pak 10 € mjesečno?? Usporedivši Last.fm koji nema reklame u vidnom polju i nudi to što nudi, sa PCE koji će mi za te pare najvjerojatnije samo maknuti reklame - ruku na srce, ne mogu dati više od 1-2 $ mjesečno.

Teško je naplatiti korištenje foruma kojeg svi mi držimo živim.
xlr je offline