View Single Post
Staro 07.10.2004., 14:58   #6
punisher
Premium

punisher's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Re: USB Gamepad problemi

Citiraj:
Originally posted by Chome
Imam Gigabyte GA-8IK1100 matičnu sa I875 chipsetom. Kupio sam Smartbox game pad koji kod dva frenda na razlicitim računalima radi dobro ali kod mene neće.
Kad odem u Game controllers u Control panel i stisnem neki gumb na game padu neka d reagira tamo odziv nekad ne a i kad da onda kasni, pa onda opet uopće ne reagira duže vrijeme itd....

Neznam u cem je problem. Probao sam nanovo stavit windowse XP SP1. Stavio sam zadnje intel chipset drivere... neznam sta mu je problem....

Imam USB mis koji radi normalno ali ovo nece.

Hvala svima na odgovoru.
Isti problem je imao moj frend s tim Smartbox-om i to na Asus P4P800. S obzirom da i ja imam takvog (dela k'o beba na Asus P4P800 DeLuxe), dođe frend do mene..., upiknemo njegov game pad..., drek - ne dela. Narafski, proglasimo ga neispravnim i frend odluči odnesti ga na reklamaciju. Onda se ja sjetim da moj sin ima Playstation 2. Upiknemo ga tam i nemremo bilivit. Radi. Ode frend ipak na reklamaciju..., veli kaj ga muči..., čovjek u Kvarku upikne gamepad u svoj stroj..., radi iz prve. Naravno, argumenti o neispravnom gamepadu istog časa padaju u vodu. Međutim, s obzirom da je isti bio još pod garancijom možda se i mogla izvesti neka zamjena ali takvih kontrolera više nemaju na lageru (neće ih ni dobivati). A navodno su ih prodali cijeli kontejner. Interesantno.