View Single Post
Staro 19.10.2009., 20:33   #8
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Dodax Pregled postova
Pozdrav

Valjda sam na dobro mjesto postao...uglavnom problem je sljedeći.

Imam laptop acer 5520G, star tono dvije godine. Ovih dana mi se pojavio problem...upalim ga, on se smrzne na onom "acer screenu" gdje mi nudi F2 za ulazak u bios. Zatim ga ugasim, upalim ponovno i tad samo stoji crni ekran, nakon par sekundi se kao ugasi i za sekundu se sam opet upali..i onda to krene ponavljati stalno dok ga ne išupam iz struje skroz ili izvadim bateriju. Pokušam li ga odmah upalit opet, ista stvar se deševa. Onda ga ostavim jedno dva sata i probam upalit, uglavnom onda uspije ući u windows. nekad opet nee ni tada, pojavi mi se blue screen sa jednom linijom koda..nešto kao STOP: 0x0000005C ...

Usput, hard disk mi je pretrpan, od 250 gigi imam slobodno svega 5, od toga 2 gige na sistem disku...da li bi to mogao biti uzrok?
Pokreni neku linux distribuciju sa CD-a ili USB-a. Provrti memtest, ako ne prodje, ili ako ti se to dogadja i dalje probaj isključiti apsolutno sve (integrirani zvuk....), zamijeni RAM, isključi HDD, te ako ti opet to radi onda je skoro sigurno da je matična!
  Reply With Quote