View Single Post
Staro 06.10.2004., 15:26   #15
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
@bude

1. Ne vjerujes,dodji do mene da ti pokazem. Nemam sta skrivati. Da sam se htio kurcit ili lagati rekao bih da mi ide na 2700 na 1.8 volti.
2. Voltazu proca nekad moram stavit na 1.96 umjesto na 1.93 jer (neznam zasto) mi zbloka komp. Stavio sam i na 2.125 volta,temp mi otisla na 65C,sve probao ali ne ide stabilno preko 235 fsb. ( da sam se htio kurcit ili lagat reko bi da ide na bar 245 bez ikakvih problema na 2v)
3. Voltazu mema sam digo i na 3.2v (max na mojoj ploci i ne ide preko 235. Ide al se rusi komp,ne radi stabilno) i malo se jace griju plocice.
4. Prime koristim 5 minuta jer inace mi izbaci gresku u roku od 5-10 minuta.Ak ne izbaci onda iskljucim i isprobavam igre pa da malo zagrijem proc itd itd. Da sam isao duze mozda bi dosao i do 150 stupnjeva i poceo dimiti. Ne znam jer nisam probao.
5. Za citanje temperature u radu koristim onaj LCD od termaltake-a na kucistu v2000A. Usporedio sam par puta temp na tom lcd-u i u bios-u i razlika ponekad bude 1 C ali maximum.
A za stepping gledaj sliku.

P.S. htio sam stavit sliku u kojoj se vidi i desktop mog komp ali ima 140 kb i ne ide na forum. Probat cu smanjit cistocu slike s nekim progom pa cu uploadat.

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 12.01.2008. u 22:48.
spawn je offline   Reply With Quote