Citiraj:
Autor Doink the Clown
Lol, dizajnirali su ga u obliku lepeze pa zato kao dobro hladi
Skini hladnjak, očisti proc od stare paste i nanesi novi sloj, stavi stock hladnjak natrag (provjeri ako je legao kako treba na procesor, da su sve kopče u utorima pa vidi ako opet ide na 85C. Ako se ponavlja ista priča s pregrijavanjem uđi u bios... Jesi li dizao napon procesoru u biosu? Ako jesi spusti voltažu na auto.
EDIT - OK odgovorio si mi na neke pitanja  Koliko paste stavljaš na proc?
|
Nije moje racunalo. Lik ga je odnio trebao mu je hitno.Racunalo nije overlokano niti je ista dirano u biosu. Sa stock collerom isto je bio dobro legao i ista stvar je se desavala. Paste su stavljanje 2vrste i jos pasta od thermaltake-a. Napon u biosu ja nisam dirao,jedino ako vlasnika raucnala nije,ali cisto sumnjam. Pa Stavio sam tanki sloj paste da sve pokrije. Nemam bas nesto kvalitetne paste trenutno.
>Nino racunalo je staro nekolko mjeseci i znalo je po 3dana vrtiti non stop ovaj program za rendanje i nije se to dešavalo.Tek prije par dana je pocelo. Isto kada upalis npr. orthos blend-stres cpu and ram. Za 10 sec podigne temperaturu od 60C do 85C
Koje bi kao trebale biti normalne temperature od quad-a q6600
Zar bi treba biti ovaj cooler losiji od stock collera. gledam malo rewiev i nije tako ni loš
http://www.bigbruin.com/content/ttv1ax_4