View Single Post
Staro 16.10.2009., 13:24   #9
antrax
Premium
Moj komp

antrax's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
gamerske tipkovnice su uglavnom preskupe, osobno sam ostao razocaran sa g11 rev1, lycosa i tarantula tipkovnicama, za tipkanje su dosta lose, no iskljucivo za gaming to nije ni bitno, ali ako gaming nije prakticki jedina stvar koju radis na racunalu gaming tipkovnice vjerojatno nisu za tebe.

tipkovnica koju ja i danas koristim je logitech ultraX premium, ne zato jer je najbolja nego jer kod nas nema nesto bolje za moje potrebe tog tipa a da nije preskupo (illuminated primjerice), ali cinjenica je da nije ni do koljena nekoj boljoj laptop tipkovnici. Iako zadnja serija je digla kvalitetu, al nikak da se odvazim na novih 200kn za tipkalo posto ovo jos radi kolko tolko dobro. btw.. mar tvrdi za novu da radi sa 7 tipki u isto vrijeme, tako da bi vec morala zadovoljavati potrebe wowa bez pardona

recimo jedna vrlo korisna stvar kod lycose je da sve tipke mozes ustovremeno pritisnuti i nece bit smetnji, dok kod vecine drugih to ne mozes, ali to primjenu ima jedino kod zatacke, sto nije bas narocito produktivno Naravno vise od 10 zajedno ih je ionako dosta tesko precizno pritisnut posto vjerojatno imas 10 prstiju na rukama sve ukupno

za misa je s druge strane dosta nezahvalno dati bilo kakvu preporuku, najvise zavisi o tvojoj ruci i polozaju koji ti odgovara na misu te samim time moras sam pronaci savrsen mis za sebe. Meni je osobno mx518 nezgrapan i prevelik pa koristim deathaddera, ali je nekim drugim ljudima savrsen i DA im nikako ne pase. Tako je i sa svim drugima na zalost.

Msi x79a GD65
Intel i7 3930k @ 4.7 1.4V
4x 4GB Kingston 1866 9-11-9
Gigabyte gtx 460 1gb
Samsung 830 128GB
640GB WD AAKS
WD green 1.5TB
LG drzac za kavu
Seasonic S12 500W
Coolermaster Stacker 831
HP LP2065 / LG IPS231P
Logitech UltraX Media + Razer DeathAdder