15.10.2009., 23:05
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Meni se isto okrene želudac na postove ala "sačekaj" jer su uglavnon bezvezan savjet koji vodi prema tome da ćeš uvijek čekat bolje, a nikad ništa ne imat Ako ja sad iman 1000 kn i tražim savjet onda želim savjet kupi to i to ili to i to, a ne želim savjet sačekaj, jer to nema smisla. Ajde, još i ima smisla ako ću čekat tjedan, dva ili tri, ali ako ću čekat 3 mjeseca, onda stvarno nema smisla.
Jedino kad taj savjet ima smisla je neposredno nakon izlaska hardvera i ono, svaka čast ljudima koji mogu sebi priuštit primjerak 5850 ili 5870 prije nego šta se u Hrvatskoj i počea prodavat, al ono, za većinu ostalih ljudi je jedini pametan savjet da pričekaju. Jer uglavnom se u mjesec, dva cijena spusti drastično. Ne znam za vas, al meni nije svejedno oću neđto platit 1200 ili 800 kn recimo
Cijela ova halabuka i bespotrebno podizanje tonova je nastalo jer je čovjek jednostavno pitao šta da uzme 4870 ili 5770. Dakle čovjek pita za savjet jer ima dvojbu. A rješenje te dvojbe je trenutno HD4890 koja je dosta jača kartica za iste novce. A vrlo vjerovatno je i tiša te hladnija kartica, jedini nedostatak ili možda bolje reć "nedostatak" je šta ne podržava dx11 koji će vjerovatno još duuugo bit nekoristan i šta troši više struje, al ne znam baš ko bira novu karticu po potrošnji 
|
Sve to stoji, ali u ovom slucaju je cekanje bar 2-3 tjedna isplativo.
Da se Nvidija pozuri i ne zajebava sa svojim paper launchem sjajne plastike, bilo bi jos isplativije. 
|
|
|