View Single Post
Staro 15.10.2009., 18:28   #4
Feyd
hungry, for a little more

Feyd's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Mislim da je on otpjevao svoje. Vrijednost takvog ispravnog je oko 500-600kn, pa sad razmisli isplati li se to "servisirati" ili ne...baci to u smece i kupi nekakav drugi polovnjak za te pare, eno lik daje na trznici 730BF za 400kn
Kupio sam već 2494HS, ovo je trebalo služiti za dual display konfiguraciju, i kad mi je to došlo do glave, sad to naravno moram imati, kako sam uopće živio sve ove godine bez dva monitora, da to upogonim, imao bih 3.3 milijuna piksela iskoristivog prostora, trebam li šta više reć, mislim

730BF je 17 piksela, nema garancije i košta 400 kn, onda bi se meni isplatilo popraviti za 200-250? Šta mislite? Previše?

Citiraj:
Autor Rain Man Pregled postova
Isti slucaj imam i ja. Pozadinski osvjetljenje se nece upalit. Kad ga upalim ima isti slucaj kao i kod tebe, da se vide obrisi pozadine no nema "svjetla". Nakon par minuta (10) monitor se ugrije i slika polako pocinje dolaziti. Najprije jako treperi i kroz sljedecih 10 minuta se dovoljno ugrije da "drzi" sliku.

Upravo ga pakiram i saljem msan-u. Moj jos srecom ima malo manje 6 mj. garancije. Radi se inace o Samsungu 226BW.
Ako ti nije problem, hoćeš li, molim te, kad ti ga vrate, ako ga mogu popraviti, pitati koliko bi koštao popravak da nema garancije.
Feyd je offline   Reply With Quote