View Single Post
Staro 04.10.2004., 00:35   #26
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Javna prepirka no dobro ... kaj ja da sam ljut, ja trpim sve i svašta ko i papir ... mislim ja sam WiSP koristio 01.10. i to je bilo to ... cijelo ostalo vrijeme koristim najstabilniji link u ovoj državi CARnet ... mislim niti CatKiller ti ne koristi WiSP, pa si ti možda i zato tako zadovoljan s njime pošto ga sam habaš pa ti i ide ... šta misliš ćime sam Antimonu juče skidao drivere kada je s*ebo Windowse? Malo smo se i sprdali pa smo zaključili da je google jedna od najzahtjevnijih stranica na netu pošto je nismo spjeli otvoriti nakon 45 minuta sa 256k "linkom" ...

Moj history WiSPa. Skinuo 3DMark 2005 da vidimo jel ide, skinuo novi nero (286 retrya), skinuo novu mozilu (85 retry), novi ZoneAlarm (75 Retry), 61.77 drivere za nVidu (95 retry) ... mislim a svi gore navedeni imaju među najboljim serverima na netu, kada jednom zagrizeš cuclaš bez kraja ... dakle WiSP 256 vs CARnet 56 ... 0:100 za CARnet ... oko 70% stranica ne mogu otvoriti, više je down nego up ... ista stvar je i sa CatKillerom tako da smo zaključili da imamo antenu viška ... eto kada me vučeš za jezik javno ... FTP radi svake druge godine, ICQ skoro poslije svake druge poruke ga moraš ponovo "kačiti", možeš otvoriti malu kaldionicu za google (ako ga uspije otvoriti ) oće li biti engleski, njemački, hrvatski ili srpski ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.

Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 04.10.2004. u 00:51.
Black Dragon je offline   Reply With Quote