View Single Post
Staro 12.10.2009., 14:21   #16
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Melani Pregled postova
I ja imam 2 kita crucial ballistixa i bio bih presretan da umru.
Bolje ti fino ne pitaj ono bijelo pitanje. Budi fer i zaradi za novu memu, ili prodaj staru.

Citiraj:
Autor DomagojX Pregled postova
i meni su isto kakti "umrli" ti ballistixi D9GMH...i kako god ih stavio u ploču nisu radili, stavio sam samo jedan keks i nekad se komp čak upalio...i ništa nossim ja to kod frenda njemu rade super..komp se pali od prve i sve ok...stavim ih opet doma u moj komp i nisu radile, prodao ih jednom članu tu iz foruma i njemu rade savršeno??? sad do moje matične ne znam jer je jer stavio sam druge rame u nju i radilo je sve ok...na kraju me opet neš hebalo onda sam to lijepo sve prodao i kupio za te novce i7
Apsolutno ista stvar i kod mene. Samo što je kod mene bila fora da smo i ja i on imali iste kitove, dvostrane, ja probo s njegovima na svojoj radilo, on probao s mojima radilo, ja vratio svoje i sve radilo, bez ikakvog mijenjanja postavki u biosu, onako kako nije radilo je radilo ponovo...

Kasnije sam shvatio da se pri visokom naponu ti dvostrani keksi jednostavno ne bude nakon što jednom ugasim komp. Al zamjena modula i vraćanje nazad, sve radi. Tko je tu lud, nemoj me pitati.

Stavio manje soka i Ta-Da radi.