View Single Post
Staro 11.10.2009., 00:49   #267
NemoRS
Premium
Moj komp

NemoRS's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Dakle bio sam kod njih u linksu i naredili smo proc i memoriju da radi ovakoroc radi na 3900Mhz, memorija radi na 1950, povisena je voltaza proca memorije i ostalog.Latencije memorije su spustene 8-9-8-24 i u testu na Everestu sijem sve zivo i nezivo u svim podtestovima.I dalje komp ima zadrsku na pocetku dizanja windowsa sa porukom C1 i to tako 3x.Objasnjenje je navodno sto je memorija clockana pa se samo pri prvom dizanju provjeravaju sva 3 modula.

Opteretili su ga i njihovim testom koji se zove i koji imam na kompu ORTHOS gdje se full strsira i ram i proc.Nigdje nije bilo gresaka ni nista i jos smo igrali igru Cryostasis a ovaj program je bio u pozadini.NISTA.

Danas mi je komp gorio cijeli dan i surfam i skidam i nista.Igricu nisam igrao ali ono sto sam probao jest osao sam u everestov program u kojem se testira isto tako sve.Stavio kvacice na sve osim na hardove i cim krenem s tim njegovim testom neprodje ni minuta i pojavi se plavi ekran???Sva tri modula memorije sam ispremjesto ali nije pomoglo.Sto je najveca fora moj komp je leden kad pipnem bilo koju komponentu, bio to ram ili proc sto se vidi i iz mojih podataka o racunalu.Zasto se s njihovim testom zablokira neznam a s ovim ne nemam blage veze.Temperaturu sam u biosu postavio da mi javlja teka na 80 jer su se maximalne vrijednosti u stres programu kretale oko 70 i ne vise.Graficka je od jucer nova xfx 275 Geforce.Da li me ram zahebava jer plavi ekran je vezan uz ram ili sto vec neznam.MOzda maticna a mozda sam vec poludio.Imate li kakvo objasnjenje ili trebam dizati jos neke vrijednosti u biosu?
NemoRS je offline   Reply With Quote