View Single Post
Staro 09.10.2009., 18:07   #2479
blinki
Registered User

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Nani Pregled postova
Reci ti meni sta je to bolje u njihovim recenzijama od recenzija HD televizije? Poslije citanja te recenzije sa AV foruma reci mi da li znas kako da postavis setovanu sliku.
Imas li ikakve informacije o benchmark parametrima osim kalibracije RGB spektra i DelteE koja malo kojem korisniku nesto puno znaci.

Ja ne bih sudio o recenzijama HD televizije, neka drugi daju misljenja.

V10 midrange plazma kazes, isti panel i elektroniku ima kao i Z10. Razlika u dizajnu, velicini i externom bezicnom1080p receiveru. Toliko o poznavanju materije.

Dakle po tebi postoje 2 High-end plazme Kuro i Z10 - Zanimljivo!

LG je na dnu kad su u pitanju plazme a i LCD-ovi i na ovom forumu nikoga neces uvjeriti u nista drugo.
U nedostatku proizvodnje kvalitenih panela LG se bazirao na sto bolju podrsku multimedijalnih sadrzaja-kraj price.
Kupovati TV radi reprodukcije filmova sa " sticka" nije dobar potez.

Kvaliteta slike je na prvom mjestu a onda sve ostale karaktersitike.

Tako da ne razumijem sta to ti zelis da ovde kazes.

Registrovao si se da kazes svima da si kupio LG plazmu i da si zadovoljan. Super i sretno s telkom ali molim te ne uvjeravaj druge ovde da je LG rame uz rame sa Samsungom a pogotovo Panasonicom jer takve su diskusije odavno zavrsene po forumima.

Hajmo procitat druge recenzije:

http://whathifi.com/Review/LG-50PS8000/

http://www.trustedreviews.com/tvs/re...n-Plasma-TV/p3

Ti si ono rekao da nema image retentiona; da te quote il...

http://www.trustedreviews.com/tvs/re...n-Plasma-TV/p4

Sta reci dalje...
Prvo:Kad HDtelevizija istestira onoliko tv uređaja koliko famozni avforums kao i nešto osim Pansonica i jednog Philipsa vjerovat ću da su objektivni nepristrani i sl. Trusted reviewsu ne vjerujem ni koliko crno ispod nokta nakon recenzija nekih drugih uređaja koje imam. What HiFi je ako se ne varam magazin, radim sličan posao pa znam kako ide stvar s takvom vrstom recenzija. Mislim da je taj isti magazin preporučivao u kupovinu nekih skupih hdmi kablova tako da....

Drugo: Registrirao sam se kad sam vidio da čovjeku preporučuje S10 pored PS8000 ( još nisi odgovorio na pitanje koji je bolji ). Treće pratim ovaj forum već 3 godine. Ako sam se sad ponovo registrirao to nije tvoja stvar. Naime pomalo je glupo izvlačiti zaključke iz nečega. Lakše je napasti i na taj način nekoga diskreditirati nego upitati npr. Blinki zašto si se prijavio na forum?

Treće: Za razliku od tebe Nani ja ne uvjeravam nikoga da kupi nešto. Već sam sto puta uvijek ponovio i naglasio da sve što kažem je moje osobno mišljenje ništa drugo. To što si urednik neke internet stranice, istestirao 4 tv-a na istoj, namontirao nekoliko sustava za pokojeg klijenta ne čini te super expertom na tom polju.

Četrvrto: High end tv mora imati nešto posebno. Pionir je referneca za kvalitet slike, Z serija je high end baš zbog tog recivera. Nekad u svoje vrijeme i Fujitsu je pravio high end plasme. Zanimljivo i Fujitsu i Pionir su i propali s plasmama zato što su išli na high end. Ko će to kupit. Pansonic ima z seriju baš za to, probranu klijantelu dubokog džepa. V I G serija se prodaju ko salata u zemljama s normalnim primanjima i to nešto govori. Dobro sada banaliziram.

Peto: Ne izvrći rječi. Ja nisam nigdje rekao da nema image retention. Ja sam rekao da nije toliki koliko ljudi seru da ga ima. Meni se čini da su ti se oni iz Stanića dobrano zamjerili ( tu si u pravu pojma nemaju o dobrom marketingu )

Šesto: Molim te ne spuštaj rasprave na osobnu razinu. To si pokušao na benchu pa te je čovjek otpepao argumentima da ti vjerovatno još odzvanja u ušima.

Neću dalje jer spuštam i ja na osobnu razinu a ti i dalje uzimaj pinku od Ronisa i uživaj ( ako hoćeš kredibilitet kod nekog ko razmišlja malo i svojom glavom nikad ali nika nemoj napisati pa ni na forumu "reci da su te poslali sa hdtelevizije" ma koliko dobre namjere imao). Ovo sam napisao samo da vidiš kako ružno izgleda kad se sve počne spuštati na osobnu razinu, naročito kad pojma nemaš o osobi koju napadaš.

Živio ti meni još sto godina.

Zadnje izmijenjeno od: blinki. 09.10.2009. u 19:05.
blinki je offline   Reply With Quote