View Single Post
Staro 09.10.2009., 16:38   #2478
Nani
hdtelevizija.com editor
Moj komp

Nani's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor blinki Pregled postova
Nani, Nani. Zbog tvojih tekstova nekad davno u vremenu Panija pv 70 i 80 odlučio sam se za plasme. Nemoj mi reći da je i hdtelevizija bolja od Engleza jer ne govorim o američkoj verziji site-a. Znam i da se britanski panasonic modeli razlikuju od europskih bla bla bla. Panasonic je kod nas preskup, zatim od ovih tv uređaja koje je čovjek pitao što da kupi najbolji je samsung b850, g10 b650 i ps8000 su tu negdje. I da v10 to je mid range plasma, kuro, z serija panasonica su high end plasme. Opet ti o brojkama. Moje, naglašavam opet, moje oči ih ne primjećuju. Mogu si ja priuštit i kuro da se razumijemo, ali neću da bacam lovu niti želim da me žena skalpira Nego po tvom skromnom mišljenju koji je bolji s10 ili ps 8000? Nisi odgovorio. Pozdrav
Reci ti meni sta je to bolje u njihovim recenzijama od recenzija HD televizije? Poslije citanja te recenzije sa AV foruma reci mi da li znas kako da postavis setovanu sliku.
Imas li ikakve informacije o benchmark parametrima osim kalibracije RGB spektra i DelteE koja malo kojem korisniku nesto puno znaci.

Ja ne bih sudio o recenzijama HD televizije, neka drugi daju misljenja.

V10 midrange plazma kazes, isti panel i elektroniku ima kao i Z10. Razlika u dizajnu, velicini i externom bezicnom1080p receiveru. Toliko o poznavanju materije.

Dakle po tebi postoje 2 High-end plazme Kuro i Z10 - Zanimljivo!

LG je na dnu kad su u pitanju plazme a i LCD-ovi i na ovom forumu nikoga neces uvjeriti u nista drugo.
U nedostatku proizvodnje kvalitenih panela LG se bazirao na sto bolju podrsku multimedijalnih sadrzaja-kraj price.
Kupovati TV radi reprodukcije filmova sa " sticka" nije dobar potez.

Kvaliteta slike je na prvom mjestu a onda sve ostale karaktersitike.

Tako da ne razumijem sta to ti zelis da ovde kazes.

Registrovao si se da kazes svima da si kupio LG plazmu i da si zadovoljan. Super i sretno s telkom ali molim te ne uvjeravaj druge ovde da je LG rame uz rame sa Samsungom a pogotovo Panasonicom jer takve su diskusije odavno zavrsene po forumima.

Hajmo procitat druge recenzije:

Citiraj:
That's this set summed-up, really: it's watchable and enjoyable, but it doesn't have the ability to stun. It's cheaper than some rivals, but the margin isn't big enough for an extra star.
http://whathifi.com/Review/LG-50PS8000/

Citiraj:
Kicking off the things I DO have an issue with, though, is image retention. A once common problem with plasma technology, LG now seems to be the only big plasma brand that really struggles with this issue. For instance, as the bright white Sony and blue Blu-ray logos that make up my Blu-ray player's ‘screen saver' disappeared from the screen as a disc started to play, both logos remained visible as shadowy ghosts for some seconds over the dark images that opened the disc.
http://www.trustedreviews.com/tvs/re...n-Plasma-TV/p3

Ti si ono rekao da nema image retentiona; da te quote il...

Citiraj:
Another issue is that while better than those of most LCD TVs, the 50PS8000's black levels aren't as profound as the best we've seen from Panasonic, Samsung and, of course, Pioneer. There's definitely a slight grey-green undercast to the blackness of a night sky or dark suit that you don't get with the best plasma offerings.
http://www.trustedreviews.com/tvs/re...n-Plasma-TV/p4

Sta reci dalje...

Zadnje izmijenjeno od: Nani. 09.10.2009. u 17:09.
Nani je offline   Reply With Quote