Citiraj:
Autor blinki
-cut-
|
Ma najbolje da nemamo nikakve recenzije uopće pa da svatko vjeruje samo svojim očima. Zna se točno kakve parametre mora imati kvalitetna slika i tu završava svaka "moje oči" prica.
A ja neznam zasto ti stalno spominjes taj Kuro. Pioneer vise ne postoji u svijetu plazma i tu isto zavrsava svaka prica. Pogotovo nakon sto je izasla ove godine ova Panasonicova ergela po doticnoj cijeni. Ako netko ima novaca, neka si kupi G10 recimo. Ako nema, onda ce si kupiti nesto jeftinije. Samo tesko je nekom nesto preporuciti dok ti neda zabetoniranu cijenu do koje ide. Jer sa spikama dal je isplativo dati ovoliko vise novaca za G10 naspram XY necemo nikad nigdje doci. Prema tome najpovoljnija je kupnja onaj PV80 u Metrou kaj se prodaje!
Citiraj:
Autor Sa_Stilom
Mad, Z-5500, "LogitecH" ne služi jedino PCu. 3.500 kn za njega (dobro, ja platih 2.200) nije mala svota za 5.1 sustav. Vrlo je dobar, naravno ima i daleko boljih riješenja.
Netko da i stavi Z5500 na Plazmu definitivno nije pogriješio. Dalo bi se raspravljati o cijeni i isplativosti, ali da ti netko ponudi Z5500 za 500kn, malo tko bi odbio (primjer).
|
Da netko ponudi za 500 kuna naravno da bi uzeo :P Ali je cinjenica da za 3.000 kuna ne možeš nabaviti kvalitetan 5.1 sustav. Ako te toliko dodje solidan 2.1 sustav, na koju foru bi uspio dobiti kvalitetan 5.1? Ali dobro, za tu temu ima "Hi-Fi" tema na ovom forumu.